Over Gijzelbouw

Home

Over Gijzelbouw

OVer

gijzelbouw als bouwpartner

Vanaf 1997 werkt Paul Gijzel in de bouw en in 2011 richtte hij Bouwbedrijf Gijzelbouw op. Kortom; al 23 jaar ervaring in de bouw! Rondom hem staat een team van gedreven bouwers. Mannen die van wanten weten. "Opdrachtgevers kiezen ons vanwege onze kwaliteit. Een groot compliment waar we hard voor werken. We houden wel van een uitdaging. We maken geen standaard rijtjeshuizen, maar zijn continu bezig met maatwerk. Onze mensen krijgen veel verantwoordelijkheid en er is volop ruimte om te ontwikkelen. We hebben dezelfde mentaliteit en hechten ons aan bepaalde waardes; we begrijpen elkaar als geen ander. Zo smeden we bij Gijzelbouw een sterk teamgevoel".

Het bedenken en realiseren van een oplossing, waardoor u plezierig en comfortabel kunt wonen of werken, is onze grootste uitdaging!

Paul Gijzel

Directeur

Door deze jarenlange ervaring zijn er nog maar weinig projecten die wij nog niet gedaan hebben. Het bedenken en realiseren van een oplossing, waardoor u plezierig en comfortabel kunt wonen of werken, is onze grootste uitdaging!

Door open en duidelijke communicatie komt Gijzelbouw samen met u tot een optimaal en betaalbaar resultaat. Daarbij is ouderwets vakmanschap de pijler voor kwalitatief hoogstaand werk, daar kunt u van verzekerd zijn.

Staat uw project niet op deze website? Stel uw vraag per
email of bel 06 14777981 om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

teaM

gedreven bouwers!

Paul Gijzel

Owner

Jan Jansen

Contractor

Piet Pieterse

Contractor

Instagram

#Gijzelbouw